PASTA WANILIOWA Z NASIONAMI WANILII BIO 50G TAYLOR & COLLEDGE
PASTA WANILIOWA Z NASIONAMI WANILII BIO 50G TAYLOR & COLLEDGE

PASTA WANILIOWA Z NASIONAMI WANILII BIO 50G TAYLOR & COLLEDGE

39,00 zł
Brutto

Od ponad 100 lat firma Taylor & Colledge jest jednym z najlepszych na świecie producentów ekstraktów z wanilii.

Wszystkie produkty wykonane są z najwyższej jakości wanilii. W czasie swojej długiej historii istnienia, firma wypracowała specjalne techniki upraw oraz przetwórstwa.

 

W 1897 roku firma Taylor & Colledge zdobyła pierwszą nagrodę za swoją doskonała wanilię pozyskiwaną z Madagaskaru i wysp na południowym Pacyfiku.
W ciągu następnych 120 lat, opracowali unikalną metodę wyodrębniania smaku i charakterystycznego aromatu wanilii.
Rezultatem jest nagradzana:

Pasta waniliowa z nasionami wanilii BIO 50g Taylor & Colledge

1 łyżeczka pasty jest odpowiednikiem smakowym 1 laski wanilii.

Produkt:
bezglutenowy, bez GMO, można poddawać go obróbce termicznej (idealny do wypieków). 

Wartość odżywcza: w 100 g produktu: wartość energetyczna: 944 kJ/226 kcal tłuszcz: 0 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0 g węglowodany: 45 g - w tym cukry: 43 g błonnik: 6 g białko: 0 g sól: 0,03 g

Składniki: ekstrakt waniliowy 42%*, cukier*, inulina 5%*, nasiona wanilii*, skrobia z tapioki*, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, guma guar. *- surowce ekologiczne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Produkt ekologiczny
PL-EKO-12
Rolnictwo spoza UE
Wyprodukowano w Australii

Pojemność : 50 G
JURA
No reviews

Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:

Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ważne: Strona wykorzystuje pliki cookies.
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie,
dostosowanym do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza,
że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie
zmiany ustawień dotyczących cookies.
Więcej szczegółów w "Informacja o Cookies"