MAKARON ORKISZOWY JAJECZNY WSTĄŻKA 400g HILDEGARDA
Makaron orkiszowy jajeczny wstążka.
Wartość odżywcza w 100 g produktu.
Wartość odżywcza / wartość energetyczna 1579 kJ / 375 kcal
Tłuszcz 4,3 g
W tym:
– kwasy tłuszczowe nasycone 0,80 g
– kwasy tłuszczowe jednonienasycone 1,2 g
– kwasy tłuszczowe wielonienasycone 1,2 g
Węglowodany 70,4 g
W tym:
– cukry 0 g
– błonnik 2,9 g
Białko 15 g
Sól 0,0 g
Składniki: mąka orkiszowa (uprawa polska) typ 650, jajka, woda.
alergeny - orkisz, jajka
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Numer partii / Najlepiej spożyć przed: data na opakowaniu.
Kraj pochodzenia: Polska
Sposób gotowania:
do dostatecznej ilości wrzącej, osolonej wody wrzucić makaron, gotować ok. 5 minut.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wyprodukowano dla:
Hildegarda sp z o.o.
pl.kard.S. Wyszyńskiego1 59-220 Legnica