DIETA SIRT. PRZEPISY A.GOGGINS G.MATTEN M. McCULLOCH - Laurum
Po światowym bestsellerze Dieta sirt Aidan Goggins i Glen Matten wracają z dziesiątkami szybkich i praktycznych przepisów, także w wersji wegetariańskiej, wegańskiej i bezglutenowej.
Potwierdzona naukowo dietetyczna rewolucja! Nie musisz rezygnować z ukochanych produktów (nawet z czekolady, kawy i wina!). Możesz szybko zmniejszyć tkankę tłuszczową, wzmacniając jednocześnie mięśnie oraz poprawiając swoje samopoczucie i zdrowie. Wszystko bez głodówki i wyczerpujących ćwiczeń fizycznych. Nie wierzysz w cuda? Bardzo dobrze. Wystarczy, że uwierzysz w naukę. Dwoje dietetyków z Uniwersytetu Surrey udowodniło, że kluczowa w redukcji komórek tłuszczowych jest aktywizacja tzw. genów sirtuinowych. A w ich uruchomieniu pomagają polifenole, składniki odżywcze występujące w niektórych roślinach. Zamiast sobie odmawiać, wystarczy dołożyć do swojej diety kilkadziesiąt „produktów sirtuinowych”. Tak, to naprawdę jest aż tak proste.
Ta książka to wyjątkowa szansa na szybkie wdrożenie programu, dzięki któremu bez wysiłku zaczniesz tracić kilogramy już w pierwszym tygodniu. Później, dzięki gotowym jadłospisom, trwale uzupełnisz swoją dietę o kluczowe produkty sirt, unikając efektu jo-jo. Skorzystaj z jedynej oryginalnej diety twórców sirtfood i zmień swoje życie! Dieta, dzięki której Adele schudła 40 kg. Nie rezygnuj z wina, kawy i czekolady! Jedyna oficjalna książka odkrywców sirtfood z Uniwersytetu Surrey
„Dieta, która nie podążą za modą, ale proponuje niezwykłe korzyści w zakresie poprawy zdrowia i sylwetki. Aidan i Glen dowodzą, że każdy może jeść ze smakiem, a przy tym czerpać korzyści z żywności sirtuinowej. Bardzo mi się to podoba!”
– Lorraine Pascale, prowadząca programy kulinarne BBC, supermodelka, autorka książek kulinarnych
„Wielkie odkrycie dietetyczne! Korzystając z pomocy Aidana i Glena, wprowadziłem do swojej diety żywność sirtuinową, dzięki czemu udało mi się osiągnąć skład ciała i samopoczucie, o jakich wcześniej nawet nie marzyłem.”
– David Haye, bokser, mistrz świata WBA, WBC, WBO, weganin
Aidan Goggins – farmaceuta i dietetyk, cierpi na rzadką chorobę autoimmunologiczną. Za sprawą dość wyjątkowego połączenia tych trzech czynników stał się jednym z najbardziej rozchwytywanych europejskich specjalistów w dziedzinie zdrowia i dietetyki. Z jego usług szczególnie chętnie korzystają sportowcy, lekarze i celebryci.
Glen Matten – entuzjasta dobrego jedzenia z dyplomem w dziedzinie dietetyki medycznej. Olbrzymią wiedzę na temat odżywiania łączy z zamiłowaniem do dobrej kuchni. Od ponad dziesięciu lat z powodzeniem otwiera kolejne kliniki na terenie Wielkiej Brytanii, a z jego usług korzystają osoby z pierwszych stron gazet.
Mark McCulloch – jest profesjonalnym kucharzem od 25 lat. Pasjonuje się tworzeniem i serwowaniem zdrowych posiłków, bez kompromisów w zakresie ich smaku. Pomógł stworzyć przepisy na tę oryginalną dietę sirtfood.
Wydawnictwo: Laurum
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 256
Oprawa: Miękka