KUCHNIA DLA ZABIEGANYCH. DANIA PRZYGOTOWANE W WEEKEND NA CAŁY TYDZIEŃ - ANNE LOISEAU, DELPHINE AMAR-CONSTANTINI - JEDNOŚĆ
Jak w ciągu jednego dnia weekendu przygotować 5 kolacji? To niemożliwe? Ależ skąd! To naprawdę łatwe.
Raz w tygodniu warto kupić większą ilość podstawowych produktów, które można przechowywać, wykorzystywać je przez cały tydzień i gotować ekspresowe kolacje według przepisów podanych w książce.
Wystarczą niewielkie zmiany w organizacji pracy w kuchni i można kompletnie zrewolucjonizować gotowanie!
Odbiorcy:
• osoby zabiegane, które chcą zaoszczędzić czas oraz pieniądze,
• wszyscy, którzy dbają o zdrowe odżywianie.
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę:
• zawiera metody i porady dotyczące ekspresowego gotowania na zapas,
• przybliża organizację przygotowania podstawowych składników potraw, które następnie można przechowywać, podgrzewać i modyfikować w kolejne dni tygodnia,
• zawarte w książce przepisy są łatwe, oryginalne i gwarantują pyszne potrawy, które zachęcają do rodzinnych posiłków.
Wydawnictwo: JEDNOŚĆ
Rok wydania: 2019
Oprawa: Miękka
Liczba stron: 160