JEDZ PYSZNIE Z NISKIM ILORAZEM GLIKEMICZNYM. MAGDALENA MAKAROWSKA
JEDZ PYSZNIE Z NISKIM ILORAZEM GLIKEMICZNYM. MAGDALENA MAKAROWSKA

JEDZ PYSZNIE Z NISKIM INDEKSEM GLIKEMICZNYM. MAGDALENA MAKAROWSKA - FEERIA

32,50 zł
Brutto

Poradnik skierowany jest do osób z nadwagą ale głównie dla tych, z problemem cukrzycowym.

 

Ponad 200 prostych kuchennych trików; cukrzyca, insulinooporność, nadwaga.

Nie myślcie sobie, że Wy nie powinniście takiej diety stosować bo nie chorujecie na nic i macie TYLKO nadwagę. Dieta z niskim indeksem jest dietą idealna dla każdego, zarówno w otyłości jak i jej profilaktyce. Co więcej możesz takie posiłki podawać całej rodzinie, będą na pewno zadowoleni :)

Magdalena Makarowska od kilku lat w swoich poradnikach udowadnia czytelnikom oraz swoim podopiecznym, że zdrowe jedzenie nie musi być nudne i monotonne ale kolorowe, pyszne i błyskawiczne w przygotowaniu.

Zarówno insulinooporność , czyli stan o krok przed cukrzycą, jak i cukrzyca typu II wymagają zmian w diecie, która do tego problemu doprowadziła. Dieta oparta na niskim indeksie glikemicznym to najlepszy wybór dla osób z zaburzoną glikemią. Diagnozę insulinoopornosci lub cukrzycy zawsze musi przeprowadzić lekarz. Jednak są pewnie niepokojące sygnały których nie powinniście ignorować. Jeśli w porę wprowadzisz prawidłowe odżywianie stan insulinooporności może się wyciszyć a cukrzyca może w ogóle się nie rozwinąć.

Wydawnictwo: Feeria
Rok wydania: 2017
Oprawa: Miękka
Liczba stron: 304

FEERIA
No reviews

Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:

Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ważne: Strona wykorzystuje pliki cookies.
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie,
dostosowanym do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza,
że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie
zmiany ustawień dotyczących cookies.
Więcej szczegółów w "Informacja o Cookies"